SAMSUN / BAFRA - Atatürk Ortaokulu

Nis

16-19 Nisan 2024 tarihlerinde Kırklareli ilinde yapılan Okul Sporları Yıldızlar  Badminton Türkiye Birinciliği musabakalarında Bafra Atatürk Ortaokulu Yıldız Kız Badminton Takımı Türkiye Dördüncüsü oldu.

Nis

''Inspiring Stories from Nature'' adlı eTwinning  projemize Bafra Atatürk Ortaokulu olarak yaygınlaştırma etkinlikleri ile devam ediyoruz.   Öğrencilerimiz,  biyomimikrinin önemini anlatan afiş ve slogan çalışmaları hazırladılar,çalışmalarını arkadaşlarına sundular. Doğayı korumanın önemini anlattılar. Projemizde geri dönüşüm çalışmaları yapıldı.Okulumuzun eTwinning köşesinde çalışmalarımız sergilendi.Oyun kartları hazırlanarak doğadan farklı örneklerle geri dönüşüm kavratılmaya çalışıldı.Çevrimiçi toplantı ile projemizin ortak ürünü olan ''Ormandaki Maceralar'' adlı e-book'' oluşturuldu

Nis

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Ülkü Duran Bulut, Romanya ve Litvanya ve Türkiye'deki farklı illerdeki  okulların katılımı ile ''FLOWERS THAT MAKE LAUGH, CHILDREN THAT SMILE'' adlı eTwinning projesini  kurmuştur.  ''4 Nisan Dünya Çiçek Günü'' kapsamında Litvanya ve Romanya'daki okullarımız ; Türkiye'deki farklı illerden proje öğrencilerimiz, öğretmenlerinin  eşliğinde   okullarının bahçelerine çiçek ekme çalışması yapmışlardır. Proje öğretmen ve öğrenci vebinarları ile devam edecek , çevrimiçi topantılarla  '' e-book ortak çalışma'' yapılacaktır.

Nis

Sevdiklerimize sağlıkla kavuşacağımız mutlu bir bayram geçirmek için;

Trafik kurallarına uyalım,

Hız limitlerini aşmayalım,

Emniyet kemerimizi mutlaka takalım,

Araç kullanırken telefonla konuşmayalım.

Bu bayram, sevdiklerimize sağlıkla kavuşmanın mutluluğunu, güvenli bir şekilde yaşayalım. Unutmayın, trafik kurallarına uymak, sağlık ve mutluluğun anahtarıdır️

Sorumluluk alalım, güvenliğimizi ve sevdiklerimizin sağlığını koruyalım️

Güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle!

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz

ve Şube Müdürümüz

okulumuzda devam eden Destekleme ve Yetiştirme Kursunu ziyaret etti. Çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar dilediler.

2.dönem 1.yazılı sınav tarihlerimiz

Mrt

24-26 Mart 2024 tarihlerinde Çorum ilinde düzenlenen Okul Sporları Yıldızlar Grup Birinciliği musabakalarında okulumuz Yıldız Kız Badminton Takımı Grup İkincisi oldu.

16-19 Nisan 2024 tarihlerinde Kırklareli  ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde etmiştir.

Değerli Öğrencimiz wushu ( sanda ) Samsun il birincisi olmuştur

Mrt

Okulumuz Rehberlik servisinin hazırladığı yarışma sonuçları belli oldu.

Mrt

Okulumuzun hazırladığı 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi kutlama görüntüleri 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi’ni

Mrt

Okulumuz özel eğitim sınıfı 2 şubesi öğrenci ve öğretmenlerinin görsel sanatlar öğretmeni Eda Erdoğan koordinatörlüğünde hazırlamış oldukları ebru çalışmaları özel eğitim 2 sınıfı panosunda sergilenmektedir.

Mrt

Küçük Erkek Badminton Takımı İl Birincisi ve Küçük Kız Badminton Takımımız İl İkincisi olmuştur.

Başarılı öğrencilere ödülleri verildi

Mrt

Bafra İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü okul sporları ilçe birinciliği turnuvalarında ortaokullar arası Yıldız erkekler Futsa şampiyonasında okulumuz Bafra Birincisi olmuştur. Spor Hocalarımı ve sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Rehberli öğretmenimiz Zeliha Kalay GÜLŞEN tarafından toplantı salonumuzda velilerimize yöneli Akran zorbalığı semineri verilmiştir. Öğretmenimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz