SAMSUN / BAFRA - Atatürk Ortaokulu

Mrt

Başarılı öğrencilere ödülleri verildi

Mrt

Bafra İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü okul sporları ilçe birinciliği turnuvalarında ortaokullar arası Yıldız erkekler Futsa şampiyonasında okulumuz Bafra Birincisi olmuştur. Spor Hocalarımı ve sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Rehberli öğretmenimiz Zeliha Kalay GÜLŞEN tarafından toplantı salonumuzda velilerimize yöneli Akran zorbalığı semineri verilmiştir. Öğretmenimize ve katılım sağlayan velilerimize teşekkür ediyoruz

Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Gezimiz

Şbt

19 Şubat 2024 tarihinde, Samsun Onur Ateş Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılan Okul Sporları Yıldızlar Badminton İl Birinciliği müsabakalarında Bafra Atatürk Ortaokulu Yıldız Kız Badminton Takımı İl Birincisi ve Yıldız Erkek Badminton Takımı İl Üçüncüsü olmuştur.

Bafra Anadolu Lisesi Okul Gezimiz

Şbt

Başarılı olan öğrencilerimize ödülleri verildi

Sahil Güvenlik personellerinden okulumzda seminer