SAMSUN / BAFRA - Atatürk Ortaokulu

Ock

Öğretmen arkadaşlarımızın okulumuza verdiği emeklerden ötürü teşekkür ediyor yeni okullarında başarılarının devamını diliyoruz

Ock

Okulumuz Öğretmeni Ülkü Duran Bulut Romanya ile Kurmuş olduğu" I LEARN SUCCESSFUL AND CUTE ANİMALS, I WRİTE MY TALE"adlı Projeyi 2023 yılında tamamlamıştır.Proje Avrupa Komisyonu tarafından değerlendirilmiş; Ulusal Kalite Etiketi  ve Avrupa Kalite Etiketi almaya hak kazanmıştır. Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

Türkiye geneli deneme sınavında derece yapan öğrencilerimiz başarı belgelerini aldılar

Ock

Türkiye derecesi yapan güreşçilerimiz madalyalarını aldılar

Ock

Okul Gezilerimiz Tüm hızıyla devam ediyor.. Rehber öğretmenimiz Zeliha Kalay GÜLŞEN'in düzenlediği okul tanıtım gezilerimizde bu hafta İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Eğitim okulunu tanıttık.

Ara

Okulda bağımlılığa müdahele Rehber Öğretmenimizden  Okulda bağımlılığa müdahele  Semineri  düzenlenmiştir.

Ara

okul gezilerimiz tüm hızıyla devam ediyor

Ara

Okulumuz Türkçe Öğretmeni ,Ülkü Duran Bulut ’’ İnspiring Stories From Nature (Doğadan İlham Veren Öyküler ) adlı eTwinning  Projesini, Romanya Scoala  Profesiona Anaste Simu" okulu ile kurmuştur.

Sevgi Her Engeli Aşar

Kas

23-27 Kasım 2023 tarihlerinde Bursa da yapılan 13 yaş altı Türkiye Badminton Şampiyonasında Bafra Atatürk Ortaokulu öğrencileri

Çift kızlar katagorisinde Türkiye ikinciliği, Tek Kızlar Kategorisinde Türkiye üçüncüsü, Karışık çiftler katagorisinde Türkiye üçüncüsü olma başarısı göstermişlerdir.

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğimiz

Kas

Dereceye giren öğrencimizi tebrik ediyoruz

Kas

Ağız ve Diş sağlığı haftası panomuz

Kas

Yeni Sıra ve masalarımız öğrencilerimizi bekliyor

Kas

ürkiye Cumhuriyeti´nin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün aramızdan ayrılışının 85. yılı anma programı tüm yurtta olduğu gibi, okulumuzda da yapıldı.