SAMSUN / BAFRA - Atatürk Ortaokulu

Güreş müsabakalarında dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz

Ekm

Türkiye Cumuriyeti'nin 100. yılını kutladığımız bu hafta Göresel Tasarım Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimizin hazrıladığı panomuz

Okulumuzda Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı Yapıldı

SAYIN VELİ

Okul-Aile Birliği yıllık olağan Genel Kurul toplantısı

26 Ekim 2023 Perşembe günü saat 14.00'de, okulumuz toplantı salonunda aşağıdaki gündem maddeleri doğrultusunda yapılacaktır.

Toplantıya katılım sağlamanızı bekler saygılar sunarız.

Birgül UNCU                                                         Nihat ÖZCAN

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı                                              Okul Müdürü

Ekm

Okul müdürümü ve Rehber Öğretmenimiz Ölçme değerlendirme ve yapılan düzenlemeler hakkında seminer verdiler

Ekm

Okulumuz bahçesine yapılan Basketbol ve Voleybol sahası öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.dönem 1. yazılı yoklama sınav tarihleri

Ekm

Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Selim Bey ve Gençlik Lideri arkadaşlarımız öğrencilerimize  tanıtım programı gerçekleştirdiler.

Ekm

Atatürk Ortaokulu Öğretmenleri olarak okulumuz eski müdür yardımcısı Ramazan Altun 'u yeni görev yerinde ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk.

ilköğretim Haftası Panomuz

Eyl

DYK kurslarımızdaki öğrencilerimize Hazır bulunuşluluk Sınavı 8 Eylül Cuma Günü saat 10.00 da

Dikkat !  Önce Can Güvenliği

Ağu

Okulumuz Bahçesini asfaltlıyoruz. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Destek Hizmetleri ve İlçe Mili Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuz Müdür yardımcısı Ramazan Altun bu gün itibarı ile okulumuzdaki görevinden ayrılmış olup, sekiz yılı aşkın okulumuza vermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür eder yeni kurumunda sağlıklı ve huzurlu çalışmalar dileriz.

Tem

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu Okulumuzda devam eden yaz DYK kursumuzu ziyaret ettiler